Google+ Followers

terça-feira, 8 de julho de 2014

Avoin kirje uskoville Assembly of God, Jumala on rakkaus, Universal kirkko Jumalan valtakunta, maailma kirkko Jumalan voima, Foursquare Gospel Church - Issue kymmenysten joka kumottiin


Avoin kirje uskoville Assembly of God, Jumala on rakkaus, Universal kirkko Jumalan valtakunta, maailma kirkko Jumalan voima, Foursquare Gospel Church - Issue kymmenysten joka kumottiin 


Mikä on kymmenykset 

Kymmenys on kymmenesosa vihannesten ja karjan (vuohet, lampaat ja naudat). 


Joille se oli tarkoitettu leeviläisen lain 

Ja ketkä Leevin pojat, jotka saavat pappeuden, on käsky laissa ottaa kymmenyksiä kansalta, eli heidän veljistään, vaikka ne tulevat ulos Abrahamin kupeista. 


Heprealaisille 07:05 

Ja, niin sanoakseni, Aabrahamin kautta jopa Levi, joka saa kymmenykset, maksoi kymmenykset. 


Heprealaisille 07:09 Mitä Malakian 3,8 

Koska päivän isienne te olette poikenneet minun toimituksia, ettekä noudata niitä. Palaa luokseni, ja minä käännyn teidän puoleenne, sanoo Herra Sebaot. Mutta te sanotte: Missä asiassa meidän on käännyttävä? 
Voiko ihminen riistää Jumalan? Mutta te yritätte, te sanotte: Missä asiassa me sinulta riistämme? Vuonna kymmenykset ja uhrit. 
Te olette kirouksella kirotut; koska he ovat ryöstäneet minut, vaikka te, koko kansa. 
Tuokaa täydet kymmenykset varastohuoneeseen, että voi olla lihaa minun huoneessani, ja Koetelkaa minua tällä tavalla, sanoo Herra Sebaot, enkö minä avaa teille taivaan ikkunat ja vuodatan teille siunausta, että se esittämällä voit vaurastuminen. 
Kuka varasti Jumalalta, ei ottaa kymmenykset vihannesten ja karjan? Juutalaisia. Tämä jae ei koske pakanoille, vain juutalaiset siihen aikaan, he ovat olleet alle vanhan liiton. 


Malakia 3:7-10 

Koska Jeesus kertoi fariseukset tekopyhät kymmenyksiä 
Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset! sillä te annatte kymmenykset mintuista ja anis ja kuminaa, ja jättäneet pois painavampi asioita lain, tuomio, armo ja usko; sinun täytyy kuitenkin tehdä näitä asioita, ja missaa näitä. Matthew 23:23 
Juutalaiset, Jeesuksen ennen kuolemaansa, olivat vielä ikeen alla Vanhan testamentin lait. Niin Jeesus sanoi fariseukset tekopyhiä, jotka pitäisi kymmenykset vihanneksia. 


Näinä päivinä Leeviläinen laki kumottiin 

Niin että, jos täydellisyys olisi läpi Levin pappeuden (sillä sen alla on kansa laissa,) mitä sitte oli tarvetta sanoa, että toinen pappi pitäisi nousta jälkeen Melkisedekin, eikä tullut nimitetyksi Aaronin järjestyksen mukaan? 
Koska muuttuviin pappeuden välttämättä tekee myös lainsäädäntöä muuttamatta. 


Hepr 7:11-12 

on selvää, että meidän Herramme on noussut Juudasta, jonka sukukunnan Mooses ei ole mitään puhunut pappeja. 
Ja vielä selkeämpi, on, että kun Melkisedekin kaltainen nousee maata toinen pappi, mitä ei tehty lain mukaan lihallisen käskyn, mutta sen jälkeen katoamattoman elämän. 
Sillä hän todistaa: sinä olet pappi iankaikkisesti jälkeen Melkisedekin säädyn. 
Sillä kun entinen käsky on kumottu, koska sen heikkous ja hyödytöntä 
{Sillä laki ei tehnyt mitään täydelliseksi}, ja sijaan tulee parempi toivo, jonka kautta me lähestymme Jumalaa. 


Hepr 7:14-19 

Kristus on uusi ylipappi 
Koska tällainen ylimmäinen pappi meille, pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja korkeammaksi taivaita; et tarvitse, kuten ne ylipappien, tarjota jopa uhrauksia, ensin omien syntiensä ja sitten kansan; sillä tämän hän teki kerta kaikkiaan, hän uhrasi itsensä. 
Sillä laki nimittää ylipappien miehet, joilla on heikkoutta, mutta valan sana, joka tuli lain jälkeen, nimittää Poika, täydelliseksi iankaikkisesti. 


Hepr 7:26-28 

Mikä on todellinen uhraus tänään 
Sinun täytyy kuolla tässä maailmassa, pitää kehon Pyhästä Hengestä. 


Älä mene lankaan 

Tarjoukset, kyllä​​, ne ovat meidän aikaa, niin paljon, että Jeesus Kristus antoi esimerkin lesken punkki. 
Jotkut kirkot kuten Christian Church Brasilian, eivät kerää kymmenykset uskollinen, ja tehdä se oikein, oikea lukema Uuden testamentin, joka annettiin pakanoille, eikä nostaa lakeja jo kumonnut Vanhan testamentin 


Eivät hylkää uskosi vain eivät maksa kymmenykset. Mutta ottaa tarjouksen hänen sydämensä. 

Lähettäjä Ice Serv